SOmmerhilsen

Nå er det like før vi går ut i sommerferie. Barnehagen vil i år holde stengt uke 28, 29 og 30. I uke 31 vil vi være samlet på en avdeling da det ikke er så mange barn som er tilbake fra ferie.

Fra uke 32 vil vi ønske velkommen til et nytt barnehageår hvor temaet vil være «livet i skogen». Her vil vi ha ulike temaer og ta utgangspunkt i det barna interesserer seg for ute i naturen, og vi tror det kommer til å bli et morsomt tema.

Nytt denne høsten er at barn fra begge avdelingene skal bli levert og hentet nede. Tigerguttbarna får garderobeplass på «Ole Brumm», men de skal fortsatt ha base oppe på Tigergutt. Vi spiser felles frokost på Ole Brumm fra kl. 08.00-08.30. Det vil da bli servert brød og smørepålegg og vann eller melk. Noen ganger vil vi dele oss etter frokost, mens andre ganger er vi sammen til 09.30.

Vi gleder oss til å starte på et nytt år og til å se igjen gamle og nye barn. Det blir også fint å hilse på Dipsy. Dipsy er den nye ponnien som kommer til å besøke oss sammen med Gabby og/eller Kusken. Han er 18 år og veldig glad i kos og stell fra barn. Han er god til å trekke vogn, og er en snill rideponni som vi vil få mye glede av.

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer.