Avdelingene

Dette barnehageåret vil vi være to avdelinger; Tussi og Tigergutt.

Vi vil samarbeide på morgenen og ettermiddagen. Det vil i utgangspunktet bli servert frokost kl. 8.00-08.30, men da vi er usikre på smittevern fra høsten, anbefaler vi alle om å spise frokosten hjemme før barna leveres i barnehagen. Dette vil dere få nærmere informasjon om via MyKid.

Vi kommer til å ha dager hvor vi har lekegrupper på tvers av avdelingene. På denne måten vil de minste a ha noe å strekke seg etter, og vi kunne opprettholde det gode samspillet mellom Tussibarna og 2018-barna som nå er Tigerguttbarn.

Tussi

Dette er en småbarnsavdeling for barn i alderen 0-3 år. Det vil denne høsten være 5 barn på avdelingen, men det kommer flere utover året.

Det pedagogiske opplegget har samme tema for alle barna, men metodene og veien for å nå målet vil være tilpasset barnas alder.

Hverdagen til barna på Tussi vil være preget av lek, språk, uteliv, trygghet, utfordringer, glede, omsorg og nærhet.

Tigergutt

Dette er en storbarnsavdeling for barn i alderen 3- 6 år. Det vil denne høsten være 16 store barn på avdelingen.

På turdagen går vi som regel til vår flotte gapahuk i skogen, eller besøker andre fine tursteder i nærmiljøet.
Førskolebarna har egen førskoledag.

I vinterhalvåret bruker barna ski når forholdene tillater det. Vi er på skiturer, har skilek på fotballbanen og på uteområdet vårt. Dette med ski er noe vi er stolte av i vår barnehage, det er gøy å se hvilke fantastiske skiferdigheter barna får.
I år som i fjor ønsker vi å få til å arrangere tur til skiskole i regi av Skiforeningen.

Vi vil sette spor