Tussi

Dette er avdelingen for barn mellom 0 og 3 år. Det vil i høst være 13 barn på Tussi. Det pedagogiske opplegget har samme tema for alle barna, men metodene og veien for å nå målet vil være tilrettelagt alder. Vi har felles frokost inne på Tussi-siden fra klokken 07.00 - 8.30. Barna har med seg matpakke hjemmefra til frokost, men får servert melk og vann. Tirsdager og torsdager blir det servert frokostblanding med melk til de som ønsker det. 


Tigergutt

Dette er en storbarnsavdeling med 46 barn, i alderen 3- 6 år. På Tigergutt deler vi barna inn i aldersgrupper; Heffalompene (2014), Petter Sprettene (2013) og Førskolebarna (2012). Heffalompene og Petter Sprettene har turdag på mandag/ torsdag, og Førskolebarna har egen turdag på tirsdager hvor de som regel går til vår flotte gapahuk i skogen. For nærmere informasjon om tur henvises det til barnehagens årsplan. Førskolebarna har egen førskoledag på onsdag og på torsdag.

I vinterhalvåret bruker barna ski så ofte forholdene tillater det, i gjennom skiturer, skilek på fotballbanen og frilek og moro på uteområdet. Dette med ski er noe vi er svært stolte av i vår barnehage, det er gøy å se hvilke fantastiske skiferdigheter barna får. I år som i fjor ønsker vi å få til å arrangere tur til skiskole i regi av Skiforeningen.

Under hver avdeling vil dere finne mer informasjon og planer om hva som skjer i barnehagehverdagen.

Planleggingsdager

 Dato: 27.oktober
og 23. november
Tirsdag 2. januar
Torsdag 31. mai og fredag 1. juni

Go to top