Tussi

Dette er avdelingen for barn mellom 0 og 3 år. Det vil i høst være 15 barn på Tussi.

Ole Brumm

Dette er avdelingen for barna født i 2015. Det vil i høst være 13 barn på Ole Brumm.

 

Tussi og Ole Brumm har felles frokost inne på Tussi-siden fra klokken 07.00 - 8.30. Barna har med seg matpakke hjemmefra til frokost, men får servert melk og vann. Tirsdager og torsdager blir det servert frokostblanding med melk til de som ønsker det.

Det pedagogiske opplegget har samme tema for alle barna, men metodene og veien for å nå målet vil være tilrettelagt alder. .

Hverdagen til barna på Tussi og Ole Brumm vil være preget av lek, språk, uteliv, trygghet, utfordringer, glede, omsorg og nærhet.


Tigergutt

Dette er en storbarnsavdeling med 28 barn, i alderen 3- 6 år. På Tigergutt deler vi barna inn i aldersgrupper; PetterSprettene (2014), Førskolebarna (2013). Petter Sprettene har turdag på mandag og Førskolebarna har egen turdag på onsdager hvor de som regel går til vår flotte gapahuk i skogen. For nærmere informasjon om tur henvises det til barnehagens årsplan. Førskolebarna har egen førskoledag på tirsdag og torsdag.

I vinterhalvåret bruker barna ski så ofte forholdene tillater det, i gjennom skiturer, skilek på fotballbanen og frilek og moro på uteområdet. Dette med ski er noe vi er svært stolte av i vår barnehage, det er gøy å se hvilke fantastiske skiferdigheter barna får. I år som i fjor ønsker vi å få til å arrangere tur til skiskole i regi av Skiforeningen.

Under hver avdeling vil dere finne mer informasjon og planer om hva som skjer i barnehagehverdagen.

Planleggingsdager

 Dato:
Tirsdag 04.09
Onsdag 02.01
Torsdag og Fredag 23-24.05
Fredag 31.05

 

Go to top